Familie og forhold Uncategorized

Jeg vil ikke videre uten deg

Skrevet av Merethe Susanne Nydal

Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å kjenne på disse følelsene, men enkelte ting er så vanskelig i denne tiden. Det er nå 5 måneder siden, du forlot oss, og jeg kan enda ikke forstå det. Jeg sitter ikke hjemme og gråter, men jeg føler ikke det blir riktig å gå videre uten deg. Da jeg sto og tok imot alle som kom til kirken den dagen, den dagen vi måtte ta ett siste farvel med deg, da sto jeg bare å ventet på deg, for det var bare du som manglet iblant oss. Det føltes så galt at hele familien skulle være samlet, også skulle ikke du være der sammen med oss.

I mitt hjerte føles det så galt å gå videre uten deg! Hvorfor skal jeg noen gang igjen være glad, når du ikke finnes mer? Hvorfor skal familien samle seg, ha en hyggelig stund, noen gang fremover i tid, når vi ikke har deg lengre? Hvorfor skal vi noen gang spise hjemmelaget pizza, taco, nystekte hjemmelagde fiskekaker med gulrotstuing uten deg, når dette var noe av det beste du viste? Men selv med alle disse spørsmålene, om hva som føles riktig eller galt, så vet jeg også, innerst inne i hjerte mitt, at du ville ikke at vi skulle sette livet vårt på pause, for å være trist.

Jeg vet at jeg må være fornuftig, men samtidig føler jeg for å sette meg på bakbeina og nekte plent. For hvorfor skal jeg være nødt til å leve uten deg?! Livet har vært ganske hardt mot meg, men jeg har aldri gitt opp! Jeg har alltid reist meg opp og kjempet tilbake, mot alle vanskeligheter som har kommet min vei. Men dette, jeg hadde ikke lyst til å måtte takle dette! Så har kanskje livet vært både urettferdig og vondt for meg, men hvordan skal jeg takle at du har dratt din vei?

Jeg har fått beskjed om at jeg må bare tenke på de fine minnene jeg har ett deg! Men jeg har ikke lyst at det skal være slik, at jeg må minnes deg igjennom minnene mine. Jeg vi at du skal være her sammen med oss. Det er så trist og vondt inni meg, fordi jeg vet at jeg skulle vært mer sammen med deg. Og jeg vet at du ville så gjerne komme og være sammen med oss! Men det var alltid en unnskyldning i veien, og det er jeg så lei meg for! Det hadde nok ikke forandret noen ting, men det gjør meg så utrolig trist å tenke på.

Jeg håper du har det bra, og at du har noen som tar vare på deg. Selv skal jeg prøve å ha det bra, uten deg, selv så feil som det føles! Du er for alltid gjemt i mitt hjerte, og vi skal aldri slutte å prate om deg.

Les mer på Merethe Susanne Nydal sin personlige blogg:

0 comments on “Jeg vil ikke videre uten deg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: