Samfunn

– Jeg er frivillig prostituert

Når du møter meg på kjøpesenteret, bussen eller jobben ser du en vanlig 25 år gammel jente. Det er ingenting som tilsier at jeg er noe annerledes enn deg. Jeg har ingen tatoveringer, ingen piercinger og jeg bruker ikke narkotika. Jeg er en helt vanlig, 25-åring. Men jeg prostituerer meg på fritiden min. Og det er ingen som tvinger meg.

Jeg liker sex. Og penger.
Jeg var 22 år første gang jeg valgte å selge sex. Jeg hadde fulltidsjobb, og nok penger til å klare meg. Jeg hadde ikke bruk for mer penger, men jeg ville ha mer sex. Så hvorfor ikke tjene litt penger i samme slengen? Jeg er gift, og jeg hadde lange samtaler med mannen min om dette. Han hadde selv kjøpt sex tidligere. Riktig nok før vi gifter oss. Vi har og hadde et helt ok sex-liv, men jeg hadde oftere lyst enn han. Så vi bestemte i fellesskap at jeg kunne ha sex med andre. Og da tenke jeg at jeg like gjerne kunne tjene litt ekstra penger.

Les også om Linn, som lever i et åpent forhold.

Jeg utfører tjenestene hjemme hos oss selv. På gjesterommet. Mannen min er alltid hjemme når jeg har kunder. Men han er ikke min hallik, han er mitt vakthold. Å selge sex er ikke alltid 100% trygt, så at han er tilstede gjør situasjonen mye tryggere. Det fungerer helt supert.

Jeg ønsker meg lovlige bordeller
Jeg trives med “jobben” min, og jeg gjør dette helt frivillig. Men jeg syns selvsagt at det er trist at mange blir tvunget til å gjøre dette, enten av grådige bakmenn, eller på grunn av avhengighet til narkotika.

Derfor skulle jeg ønske at det fantes godkjente bordeller i Norge. Et sted hvor min sikkerhet var sikret. Hvor min inntekt ble registrert og som jeg skattet av. Det ønsker jeg meg.

0 comments on “– Jeg er frivillig prostituert

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: