Amandas oppskrifter

Slik lager du karamellpuddig på en og en halv time!

Karamellpudding er en klassisk dessert. Men den tar ofte lang tid og lage, og det må planlegges godt. Her får du en oppskrift som er klar på 1 og en halv time (inkl. nedkjølingstid).

Ingredienser:
3 egg
0,5 liter vaniljesaus
Karamellsaus (Freia på flaske)

Utstyr:
Tupperware MicroGourmet
Tupperware Ramekiner
Visp
Bakebolle (1-1,5 l)

Fremgangsmåte:
1. Visp eggene sammen med vaniljesausen.

2. Ta opp i litt karamellsaus i hver ramekiner (dekk bunnen)

3. Hell oppi egg- og vaniljesausblandingen i ramekinene.

4. Sett ramekinene oppi microgourmeten (uten lokk på ramekinene)

5. Sett lokket på MicroGourmeten og sett i microen på full styrke i ca 17 minutter. Vær oppmerksom på at tiden kan variere i ulike microer.

6. Sett de i kjøleskapet en times tid.
Har du ikke MicroGourmet og Ramekiner? Bestill de her.

0 comments on “Slik lager du karamellpuddig på en og en halv time!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: