Familie og forhold

Bruk spinneren til noe nyttig – ja, det går an!

Alle som har fulgt litt med i media i det siste, og alle som har barn har nok definitivt fått med seg våren og sommerens hotteste dingsebombs, Fidget spinneren!

Mange lurer på hva som er greia. Hvilken nytte har den egentlig? Joda, egentlig er den laget for at barn med konsentrasjonsproblemer skal få bedre konsentrasjon når de har noe å dille med mellom fingrene. Men den har et bruks område til, nemlig som en slags stoppeklokke!

Som barnevakt, fant jeg fort ut at spinneren var barnas nye favoritt, og den ble fort min bestevenn. Det er ikke alltid det er like lett å få barna til å kle på seg når man står på farten og skal levere i barnehage og skole. Ei heller å rive de løs fra fargeblokker, tv og iPader når det er på tide å gå på badet på kvelden. Det var her spinner kom til nytte. Barna fikk legge den på bordet og spinne den en gang. Så var det om å gjøre å komme seg på badet og få på nattklær før den sluttet å snurre. Eller få på seg ytterklær når de skulle i barnehage og på skole.

Det ble en veldig grei deal det. De fikk bruke den nye leken sin, og jeg fikk gjort unna det jeg skulle. I tillegg ble det en morsom konkurranse ut av det hele!

0 comments on “Bruk spinneren til noe nyttig – ja, det går an!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: