musikk

Låtanmeldelse: Hanne Leland-You don`t own me

Vest-Agder jenta Hanne Leland har siden hun var liten vært svært musikalsk. Seier i en talentkonkurranse som 16 -åring, skulle åpne nye dører for Hanne, og ga henne muligheten til å gi ut sin aller første singel. Siden hun ble oppdaget av det amerikanske selskapet Ring Road Records i 2011, har Hanne hatt flere musikalske eventyr i både England og USA. Hun fikk etterhvert også platekontrakt i Tyskland, og her hjemme i Norge, og i 2014 kom hennes første album “Honest” ut. I 2017 er det “You don`t own me” som skal ut til norske lyttere.

“You don`​t own me” starter drømmende med rolig, sår musikk og Hannes særegne stemme. Det er først når låta kommer til refrenget den får frem det den var ment til. “You don`t own me” er faktisk en skikkelig power låt. En ulv i fåreklær. Spotify – lista til redaksjonen har fått noe nytt, og vi venter spent på fortsettelsen.
Terningkast: 5

“You don`t own me” kan du høre her:


Headerfoto er hentet fra Siwu Music sine pressebilder.

 

0 comments on “Låtanmeldelse: Hanne Leland-You don`t own me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: