Sex og singelliv

Damned if I do og Damned if I don`t

I dag er det St. Hans og alle hekser forbereder seg på tur til Bloksberg. Sola har snudd mot vinter igjen, og ferie er på trappa til de aller fleste. 

Sist skrev jeg at jeg hadde gjenopprettet kontakten med Mr. Big! Det føles riktigere enn å bare la han gå – men han er kjøligere enn før, mer distansert. Flørten er liksom mer… jeg vet ikke. Akkurat nå, tør jeg ikke annet enn å bare være. Jeg er nok langt mere involvert følelsesmessig, enn det jeg vil innrømme for meg selv.

Og da er det jo umulig å finne rom for å se på noen andre. Så da må jeg enten bare gå her å vente og forsøke å ikke tenke så mye, eller gå “all in” for å ødelegge relasjonen ved å legge press på han. Og så ta det derifra! Damned if I do, og damned if I dont… Den som visste hva som var lurt…?

I morgen har jeg planer om en hyttetur med venner hvertfall. Jeg inviterte Mr. Big med, og han svarte at det hadde vært no. Jeg poengterte at invitasjonen sto ved lag, om han ville, men han har ikke sagt noe mer om det. Sjansen for at han slenger seg med er så liten at jeg orker ikke å la det kile i magen en gang!

Men først skal Stinemor feire St. Hans, med barn og gode venner. Med bål og gitar, og leker og kos! Og deretter tar jeg meg en liten ferie fra spalten. Jeg må nok restarte hjertet mitt litt i sommer – før jeg kaster meg ut i datinglivet igjen. At jeg er en sånn blauthjerta sak…? Hvem hadde trodd det?

Takk for følget så langt, vi sees igjen i begynnelsen av august. Så håper vi at jeg har noe spennende å fortelle når jeg er tilbake.

Kanskje vi sees på Bloksberg i natt?

God Sommerklem fra Stine S.

0 comments on “Damned if I do og Damned if I don`t

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: