Samfunn

Finn.no kjøper havplasten du plukker

Vil du bli med Finn.no å gjøre havet renere, og samtidig tjene penger på det? Dette geniale konseptet gjør at du kan utføre en god gjerning, samtidig som du får noen kroner for strevet. Alt du trenger sender finn.no deg i posten.


Som de fleste vet, er havet fullt av søppel. Vi mennesker er flinke til å forsøple, men ikke så flinke til å rydde opp etter oss. Dette ønsker finn.no å gjøre noe med. De ønsker å utføre et eksperiment, der de har planer om å kjøpe hele 1000 sekker med plastsøppel fra de som tar seg bryet med å plukke fra Norskekysten. Finn.no sender deg til og med det du trenger for å utføre arbeidet.

Alt du trenger å gjøre er å svare på annonsen finn.no har laget for eget formål. Du skriver ned navn, adresse, samt hvor mange sekker du ønsker å plukke. Fra 1-5 sekker. Du får sekkene hjem i postkassen din. Når du har plukket de sekkene du skal, tar du bilde av sekkene sammen med nummeret du har fått utdelt av finn.no. Deretter legger du ut disse bildene i en annonse, under kategorien havplast. Finn.no tar deretter kontakt og du vil få betalt fra 100-500 kr for jobben via finns betalinggaranti. Genialt, ikke sant?
Så bor du ved kysten eller skal mot havet i sommer, er dette en flott måte å tjene litt ekstra lommepenger på. Send barna ut for å plukke og lær de om forurensning samtidig.

This slideshow requires JavaScript.

Finn.no annonsen finner du her:

Bilder er hentet fra Finn.no sine sider for presse.

0 comments on “Finn.no kjøper havplasten du plukker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: