Sex og singelliv

Hjertets slave

Lørdag ble det denne uka… Sola skinner, det er varme gode sommertemperaturer og livet smiler. 

Forrige uke sa jeg at jeg kom til å takke ja til nesten hvem som helst som ville invitere meg på noe, og så jeg gjorde. Jeg ble invitert på byfest, med god mat, konserter og god stemning. Det var virkelig verdt turen.

Mannen er kjekk, har det meste på stell – virker det som, tar meg med blandt gode venner og viser åpenbar interesse. Hvorpå hans kvinnelige venner går “all inn” med å selge han til meg. Dere vet “han er såååå ordentlig, dette er en kjernekar…” osv osv. Skjønner ikke vi kvinner at dette virker mot sin hensikt? Kjenner vi oss selv så dårlig? Eller er det bare meg, som føler at det blir litt i meste laget…?

Det å ha halvvoksne unger boende hjemme, selvom de er gamle nok til å bestemme selv, er en velsignelse. Dersom man bestemmer seg for å sove over, er de gamle nok til å klare seg selv, og dersom man vil hjem, kan man ikke bare bli borte over natta… man har da barn!

I går ble det den siste som gjaldt. Det ble litt for mye styr med velmenende venninner av mannen som ble mer og mer påtrengende, det mer de fikk innabords. Og han som satt fårete og lot de dusje meg med glanshistorier om han. Det ble forferdelig usexy. Første date bør ikke foregå i slike omgivelser, rett og slett.

Jeg tok siste toget hjem, og hva gjorde jeg? Jo… sendte melding til Mr. Big! Selvfølgelig gjorde jeg det… Og han svarte med en gang han. Og flørter! Og da er jeg vel like langt da? Note to self: Er det mulig for deg Stine, og falle for noen annen mann? Eller må du ødelegge relasjonen mellom deg og Mr. Big fullstendig først, sørge den tida det tar, og derifra gå videre…?

Nå håper jeg jo bare at han lar høre fra seg! Jeg er h-å-p-l-ø-s!

Til neste gang: Nyt sommeren. Vi hørs!

Klem fra Stine S

0 comments on “Hjertets slave

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: