musikk

Låtanmeldelse: Shania Twain – Life`s about to get good

Siden 1993 har den kanadiske 51 – åringen solgt over 80 millioner album. De fleste husker henne kanskje som den frekke dama i ørkenen i 1997, da hun sang seg inn i mange hjerter med “That don`​t impress me much”. Hun har vunnet hele fem Grammy priser i løpet av sin karriere, og har blitt et stort navn innen country sjangeren. I 2002 ble det derimot stille på Shania, og det skulle ta en del år før vi igjen fikk ny musikk fra henne. I september slipper stjernen sitt nye album “UP”, og “Life`s about to get good” er en smakebit på hva du kan vente deg.

Sangen har lystige toner og glad musikk i kjent country sjanger. Den er fengende, og dama har langt ifra mistet gløden på de årene hun har vært borte. Sangen er derimot ikke for alle. Den skriker country, så her er det bare å finne frem cowboy hatt og støvler.
Terningkast: 4

Life`s about to get good kan du høre her:

Headerfoto er hentet fra Universal music Norges pressebilder.

0 comments on “Låtanmeldelse: Shania Twain – Life`s about to get good

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: