Sex og singelliv

Helg, høljregn og sommern har tatt pause

Høres litt sånn nitrist ut, ikke sant? 
Vel – innerst inne er jeg vel litt nitrist også! Mr. Big har ikke latt høre fra seg, på to uker! Og jeg savner. Men jeg har sparket ballen over til hans side, og jeg kan ikke gå og hente den tilbake. Da har jeg tapt meg selv – så da er det vel ikke noe mer å håpe på… 

Jeg har ikke vært på date heller, mens jeg sutrer her i min egen verden. Invitasjon har jeg fått, men avslo høflig. Mens jeg reflekterer her, innser jeg at så tøff har jeg ikke vært før: Satt ned foten og sagt at det er greit nå. Enten får du ta meg, eller la meg gå. Tidligere har jeg alltid hengt i relasjonen til jeg fikk avskjed på grått papir – og innerst inne føles jo det litt godt. Det å ha respektert seg selv nok til å ta ansvar for egne følelser og gå, før det går for langt, med håpet i hånda og angsten i magen.

Har du tenkt over det noen gang? Hvordan du løser de følelsesbaserte relasjonene dine? Når kjærlighet gryr i en? Jeg har hatt en tendens til å bli slave for mine følelser og har ofte latt det gå altfor langt, der jeg både har blitt brukt og kastet, uten at jeg har klart å sette grenser. Og det er vondt. Forferdelig vondt. Også denne gangen har jeg forsøkt, uten stort hell – å sette grenser. Derfor blir det ekstra viktig å lykkes. “Hva-hvis – tanken” må få hvile!

Men jeg akter ikke på noen måte å la denne sorgen få vare så lenge. Mr. Big er en flott mann, men det er jaggu flere flotte menn der ute. Sutring fører ingen vei, og neste invitasjon akter jeg å takke ja til. Med et stort smil – nesten uavhengig av hvem det er!

Til neste helg: Hold om og hold av ❤️

Klem fra Stine S 

0 comments on “Helg, høljregn og sommern har tatt pause

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: