Familie og forhold

Yes maam anbefaler: apper for barn

Kjeder poden seg? Her er Yes maam`s anbefalinger om hvilke apper du bør laste ned til barna akkurat nå. 

 

1. App for barn

2017-05-19 20.50.36
App for barn. Foto: App store.

 

Dette er en puslespill app for barn som er 5 år eller yngre. Appen har søte animasjoner og lyder når barnet har fått til å pusle brettet. Man får 2 brett gratis, men kan oppdatere og få hele spillet for 33 kr. Appen kan lastes ned her.

 

 

2. Fantorangen.

2017-05-19 13.36.04
Fantorangen. Foto: App store.

 

Dette er et spill utviklet av Nrk super. Fantorangen er en søt figur de fleste barn kjenner. I spillet kan man gjøre forskjellige aktiviteter med Fantorangen som lekekamerat. Alt fra å leke gjemsel, til å pusse tenner og synge. Appen er laget for barn som er 5 år eller yngre. Appen kan lastes ned her.

3. Stjernehotellet

2017-05-19 13.36.21
Stjernehotellet. Foto: App store.

Dette er et byggespill for barn som er 4 år eller eldre. Her hjelper Josefine barnet med å bygge et flott hotell. Barnet får brukt fantasien og kan bygge sin helt egen verden. Spillet har mange fargerike animasjoner og morsomme karakterer.
Appen kan lastes ned her.

4. Piano

2017-05-19 13.36.58
Piano. Foto: App store.

Har du en liten pianist i hus, er dette appen du bør laste ned. Bimi Boo kids har laget en enkel og fargerik app hvor barnet kan spille piano. Betaler du i tilegg 33 kr, kan du låse opp flere forskjellige pianoer med forskjellige lyder. Appen er laget for barn som er 5 år eller yngre. Appen kan lastes ned her.

5. King of math junior

2017-05-19 13.37.26
King of math. Foto: App store.

Dette spillet er genialt for barn som er glad i tall. Her lærer man alt fra telling til subtraksjon på enkel og morsom måte. Spillet har flotte farger og fin musikk. Appen passer for barn fra 4 år og oppover, og passer svært bra for barn som snart eller akkurat har begynt på skolen. Appen kan lastes ned her.


Alle appene er hentet fra Apple store. De fleste appene er også å finne på Google Play store. Headerbildet er hentet fra Apple store.

0 comments on “Yes maam anbefaler: apper for barn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: