Uncategorized

Låtanmeldelse: Selena Gomez – Bad Liar

Selena Gomez er et navn på alles lepper. 24 åringen har ikke sluppet noe eget siden 2015, men har hatt store samarbeid siden den gang. Hun ble oppdaget av Disney som 12 åring, og har vært både skuespiller og sanger. Slikt blir man populær av, og har de siste årene vært delaktig i mange store hits. 2017 skulle igjen bli året hvor hun slapp noe av sitt eget, nemlig låten Bad Liar. 

Bad Liar er en søt og avslappet sang med gode rytmer. Den er småfrekk og Selena Gomez viser med både sang og stemme, at hun har blitt voksen. Den har derimot ingen enorme sangprestasjoner, men kan fort bli en deilig sang å høre på inn i duse sommernetter.
Termingkast: 4

Bad Liar kan du høre her

0 comments on “Låtanmeldelse: Selena Gomez – Bad Liar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: