Sex og singelliv

Kaoskontroll versjon 2.0

Fredag, og tid for nye tilståelser. Det har jammen vært en begivenhetsrik helg og uke. Både på familiefronten med feiring av nasjonaldag (elsker den dagen), og på mannefronten. Kanskje ikke helt slik det optimalt skulle være, men dog begivenhetsrikt. 

Forrige fredag gikk jeg i boks med feber, og lite sjarmerende form. Lørdag opprant med familieforpliktekser og kos sammen med unger og andre foreldre. På vei hjem fra arrangement, ringer venninnen min – godt brisen og mener at hun trenger selskap fordi mannen hennes er på vakt og hun kjeder seg. Dette er ei dame som normalt sett, ikke drikker så altfor mye – så jeg lo og sa at jeg var klar jeg – gi meg bare noen timer. Vi dro ut på «vår pub» – men jeg valgte å drikke cola – da vi kom ut, ettersom jeg kjente at formen var vekslende. Og gjett om jeg er glad for det.

For det første fikk jeg venneforespørsel fra eksen til «Mr. Big» på facebook. Haha, den kom uventet. Ikke synes vi i hverandres verden, og ikke aner jeg hvem denne damen er – bortsett fra navnet hennes. Jeg blokkerte henne og lukket profilen min fra offentlig innsyn, på tross av ekstrem nysgjerrighet. Jeg tok først bilde av forespørselen og sendte mannen, med spørsmål om hvorfor – men fikk ikke noe godt svar egentlig. Skjønner jo at det ikke oppleves som spesielt greit for hans del. Jeg velger å ikke gjøre noe stort nummer av det hele. Tidligere denne helgen ramlet vi i en prat på messenger, om oss. Jeg var litt uforberedt og ble tatt på sengen. Samtalen avsluttet med at han  på tross av at han holder meg på avstand, synes det er problematisk å bare være venner. Samtidig sier han at han ikke er klar for noe, men han ønsker visst ikke å kutte kontakten heller. Jeg forvirres, kjenner jeg. Så min respons ble (jeg følte meg på syl-tynn is) at vi får ta det som det kommer… Jeg vet at han har mye å ordne opp i, i eget liv – så blir det sånn da. Men jeg går ikke å venter og lengter heller. Det får blir som det blir.

For det andre møtte jeg broren til ei venninne av meg ute, en som flyttet tilbake til ekskona si rett før jul. Før han flyttet tilbake, hadde han alle intensjoner om å flørte meg til sengs. Uten å lykkes. Han gjorde virkelig sine hoser grønne, var på besøk, inviterte på kino og i det hele tatt. Nå hadde han kranglet med kona igjen, erklærte at han kunne ikke bo sammen med henne – når det ikke gikk en dag uten at han tenkte på meg, og i det hele tatt. Jeg sto på mitt, minte han på alt han hadde sagt da han flyttet tilbake og tenkte for mitt stille indre at ingen gifte menn, som oppfører seg sånn, er særlig sjarmerende. Jeg håper det hele var fyllevrøvl og ingenting annet.

For å være helt sikker på å gjøre helga komplett, ba jeg en kompis opp til klintango. Dette er en flott kar – en stram og kjekk en, snill og ordentlig – med det meste, utenom følelseslivet på plass. Jeg tror han mener det når han sier at han ikke er på utkikk etter ei dame. Samtidig ser jeg ei sårhet i han, som han nok går inn for å skjule, uten at han får det helt til – han er for ærlig rett og slett. Men han har ingen interesse for meg. Dog er han god å kline!

Det var godt at denne helga også hadde en ende. Og at uka ble delt i to, med en festdag i midten, så fikk man noe annet å tenke på. Det kan synes sånn at det mer man søker etter ro – det mer kaos oppstår. Hva denne helgen bringer – se det vet ingen, men jeg er invitert i et bursdagskalas, så da har man et utgangspunkt

Jeg velger for sikkerhets skyld å installere kaoskontroll 2.0, finne frem smilet og synge noen strofer av Klovner i Kamp: Det er langt å gå, hvem vet om vi kommer i mål? Det tar mer enn en kubbe for å lage et bål – så kom å gå sammen med meg!

Ta-ta, God helg ❤

Varm klem fra Stine S

0 comments on “Kaoskontroll versjon 2.0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: