Sex og singelliv

Singel Pingel

Fredag, og helg! Snø, regn og feber – uslåelig kombinasjon. Men henger ikke med nebbet av den grunn.

Datelivet har vært ikke-eksisterende den siste uka, fordi skrotten har vært parkert i sofan med febernedsettende innen rekkevidde. Derimot har jeg hatt god tid til å mimre over tidligere forhold. Hva som var bra og hva jeg egentlig ønsker meg.

Livet er for kort til å bli i forhold hvor balanse mangler, enten det dreier seg om omsorg, oppmerksomhet, behov eller kjærlighet. Eller sex! Jeg har lovet meg selv, at jeg aldri mer skal overse det faktum at sexlivet ikke fungerer, bare fordi jeg er betatt. Det blir ikke bedre etterhvert.

Jeg husker en kar, som var litt vel forsiktig av seg. Flott fyr og alt det der, men når det kom til sex, var han altså litt vel avventende. Jeg liker å bli tatt i. Jeg er en sterk kvinne, og liker at mannen tar litt styring og viser at han er mann. Jeg tenkte jeg måtte lære han litt om hvordan jeg ønsket at dette skulle være – men han klarte ikke engang å dele ut et solid klaps på baken, fordi han ikke kunne slå ei jente… Vel det er vel strengt tatt en vesentlig forskjell?

Den neste mannen må kunne ta meg litt med storm, både på den ene og den andre måten. Jeg har ingen planer om å “settle for less”. Dermed må jeg vel påregne et litt lengre singelliv enn først håpet!?
Det store spørsmålet er jo om jeg har turt å åpne hjertet for Mr. Big? Nei… Jeg har ikke det, men til mitt forsvar må det sies at jeg har ikke møtt han heller. Når den praten skal tas, vil jeg se han i øynene. Han har vært varm og nær, men jeg vet jo at han har noe han må ordne opp i – noe som hviler han tungt på hjertet. Så her må nok både mot og tålmodighet til. Og siden motet har sviktet foreløpig, kaller jeg det heller tålmodighet!

Det var statusrapport fra sofan min. God helg ønskes hver og en, og til neste helg: Ta vare på alle gyldne øyeblikk!

Varm hilsen fra Stine S.

0 comments on “Singel Pingel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: