Uncategorized

Låtanmeldelse: Norah Benatia – W.O.M.A.N

Første møte med Norah og hennes spesielle stemme, hadde vi i Idol i 2016. Her endte hun på en andre plass etter Marius Samuelsen. Hun ga ut singelen “Stay”, men så ble det stille fra Norah. Etter et år er hun nå tilbake med en ren hyllest til kvinner. Nemlig singelen “W.O.M.A.N.

Diskorytmer henter deg inn i sangen med det samme, og man kjenner følelsen av å ville bevege kroppen. Den frekke, hese stemmen til Norah dukker opp fra intet. Hun synger på enkel engelsk om hvordan dagens kvinner har behov for å multitaske. I sluttet av sangen rapper til og med Norah litt.  Man får raskt “flashback” til 90 – tallets enkle pop – musikk. Norah har rytmene og stemmen, men klarer ikke å nå helt frem. Terningkast: 4

W.O.M.A.N kan du høre her

0 comments on “Låtanmeldelse: Norah Benatia – W.O.M.A.N

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: