musikk

Låtanmeldelse: Sandra Lyng – Ta me dit

Sandra Lyng har de siste årene sunget kun på engelsk. Nå gjør hun en låt på norsk sammen med Morgan Sulele. Om språkvalget i sin nye låt sier hun dette:

– For å feire at jeg snart har vært artist halve livet ville jeg gjøre en liten throwback. I mange år har jeg sunget på engelsk og hatt det kjempegøy med det, men nå tar jeg morsmålet mitt tilbake i musikken. Jeg startet jo å synge på norsk med  låter som Sommerflørt med Philip, I morgen og ett album, Døgnvill. Nå vil jeg ta det tilbake, men på min egen dialekt.

“Ta me dit” er en låt med et mørk tema. Den handler om barn som ikke har det så bra hjemme, og dette blir godt formidlet i versene i låten. Men den formidler også et håp om et bedre sted, og har et gladere refreng som man har lyst å synge med til. En bønn om å finne noe bedre. Det er en god balanse mellom det mørke og alvorlige, og det håpefulle i sangen. Å gjøre en låt med et så alvorlig tema og samtidig få folk i god stemning krever hårfin balansering. Det har Sandra klart her.

Terningkast: 6

Hør låta her

Headerfoto: Universal Music Group

 

0 comments on “Låtanmeldelse: Sandra Lyng – Ta me dit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: